Curierul Românesc

Adrian Axinia (AUR) avertizează: PSD și PNL bagă țara în faliment. Anul 2025 vine cu noi majorări de taxe și impozite pentru români

Europarlamentarul Adrian Axinia (AUR) trage un semnal de alarmă referitor la direcția înspre care se îndreaptă țara noastră sub conducerea PSD și PNL. Demnitarul acuză aceste două partide că sunt responsabile de cel mai avansat declin economic din ultimii 10 ani, iar, ca urmare a politicii lor dezastruoase, România va intra curând în faliment. Anul 2025 se anunță a fi unul greu pentru toții români deoarece PSD și PNL au în plan să crească taxele și impozitele.

În acest context, Adrian Axinia îndeamnă românii să voteze AUR la următoarele alegeri, singurul partid care va lupta pentru bunăstarea și prosperitatea României. Într-o filmare postată pe pagina sa de Facebook, deputatul sa face o scurtă trecere în revistă a măsurilor dezastruoase pe care PSD și PNL le vor introduce din 2025. Concluzia sa este clară: guvernarea PSD-PNL execută ordinele din afară, în loc să reprezinte interesele României.

„Din 2025 vine potopul: PSD și PNL pun cruce economiei românești. După alegerile din decembrie, iată ce ne pregătesc dacă rămân tot ei la butoane. În primul rând, eliminarea stimulentelor fiscale pentru angajații din construcții. De asemenea, vom asista la majorarea cotei unice de TVA de la 19 la 21%. Avem bănuiala că vom avea parte de creșterea impozitelor pentru locuințe și mașini cu 50%. Și adăugați la asta faptul că plătim cel mai mare impozit pe salarii din Uniunea Europeană.

Deficitul bugetar a ajuns la 3,6% din PIB. Se anticipează o majorare cu 53 la sută a datoriei publice în următoarele 12 luni. Pe scurt, PSD și PNL sunt responsabili pentru cel mai avansat declin economic din ultimii 10 ani. Băieții ăștia nu stau degeaba. Ordinul lor este clar: distrugeți tot și stingeți lumina! Nu este adevărat că toate aceste măsuri sunt cerute de partenerii sau finanțatorii internaționali. Ticăloșia îi împinge să ia aceste măsuri. Guvernul PSD și PNL are obligația să reprezinte interesele României în orice negociere ar putea pune condiții. Și da, ar putea spune nu, nu este trădător cine cere, ci cine dă”, a declarat Axinia.

Related Articles

Back to top button