Curierul Românesc

Sorin Lavric (AUR): Ciucă și Ciolacu joacă alba-neagra cu data alegerilor prezidențiale

Sorin Lavric trage un semnal de alarmă: partidele sistemului vor să fure alegerile prezidențiale, schimbând data când vor avea loc – fie în septembrie, fie în decembrie, deși calendarul electoral ar fi trebuit să fie stabilit și publicat cu un an înainte. Senatorul susține că, prin aceste manevre, PSD și PNL vor să inducă dezinteresul în rândul românilor față de alegerea președintelui.

Domnia sa a criticat dur PSD și PNL pentru că schimbă legile după bunul plac.

„Cei doi tâlhari, care de trei ani de zile conduc România prin rotație, rotativă și alte asemenea formule politice, făcute cu scopul de a fi la putere pe o perioadă cât mai mare de timp, reinventează zilnic Constituția și legile țării după bunul plac sau, după caz, în funcție de interesele electorale ale fiecăruia. După ce au comasat cum au vrut alegerile locale și europarlamentare, pentru a fura în liniște voturile românilor, acum joacă alba-neagra cu data alegerilor prezidențiale.

Ciolacu, Ciucă, vreți să furați și prezidențialele?

Deși calendarul electoral trebuia stabilit și făcut cunoscut tuturor românilor cu un an înainte de alegeri, hoții de la PSD și PNL, care la alegerile din 9 iunie au furat peste 500.000 de voturi, fraudă confirmată de toate datele oficiale, încearcă acum să fure alegerile prezidențiale, schimbându-le data fie în septembrie, fie în decembrie, încercând astfel să inducă dezinteresul în rândul românilor față de alegerea președintelui”, a afirmat senatorul.

În contextul în care George Simion și-a anunțat candidatura la prezidențiale, Sorin Lavric a declarat că liderul AUR este cel mai bun candidat și că va câștiga aceste alegeri, mai ales că reprezentanții AUR nu se sperie de amenințările, intimidările și jocurile PSD-PNL. „Este timpul ca România să iasă din mlaștina în care a fost ținută în ultimii 34 de ani de toți acești trădători”, a mai spus senatorul.

Related Articles

Back to top button