Se unesc patrioții să explodeze sistemul politic care a colapsat România?

O imagine foarte interesantă a reușit să adune peste 6 500 de like-uri, aproape 1 000 de distribuiri și a avut aproape 1 500 de comentarii… până la acest moment.

Este vorba despre o poză în care apare Călin Georgescu și George Simion, ambii cunoscuți românilor pentru implicarea lor în lupta împotriva sistemului politic român care este responsabil de jaful executat asupra României în ultimii 30 de ani.

Imaginea a devenit una controversată deși este însoțită de un mesaj simplu: „Urmează un dialog foarte interesant!”

Dar ceea ce pare o simplă discuție purtată la Viena, cu siguranță arată a mai mult.

Timp de 15 ani George Simion a fost implicat activ în promovarea mesajului patriotic de unire dintre România și Republica Moldova. Nu a lipsit activistul civic nici din lupta pentru apărarea pădurilor României, salvarea patriomoniului natural și cultural de la Roșia Montană, sau exploatarea sustenabilă a resurselor naturale ale României.

În 2018 a primit interdicția de a mai intra pe teritorul Republicii Moldova, interdicție pusă de Vladimir Plahotniuc și menținută de către Igor Dodon.

Atunci a fost momentul la care George Simion s-a înscris în cursa pentru un fotoliu la Bruxelles. Fost candidat la alegerile europarlamentare din anul 2019 din poziția de independent, a devenit conștient de faptul că de unul singur nu poate învinge sistemul politic corupt și care se întreține precum o lipitoare din bugetul de stat. Vorbim de o luptă aprigă pentru controlul asupra celei mai mari bogății a României: zecile de miliarde de euro din bugetul de stat.

Călin Georgescu este expert ONU cunoscut în rândul patrioților români. El a criticat constant clasa politică din ultimii 30 de ani și o consideră responsabilă de cel mai mare jaf comis vreodată asupra poporului român.

Călin Georgescu susține conceptul de națiune și crede că multinaționalele realizează un atac orchestrat, în propriul interes economic, asupra popoarelor în vederea pierderii identității lor naționale.

Întâmplător sau nu, George Simion a pus bazele proiectului politic Alianța pentru Unirea Românilor. În mediul online a început să capete o atenție sporită, mesajele sale ajungând la milioane de români săptămânal. La acest moment este personajul politic cu cea mai mare expunere media, dacă este să considerăm că rețelele de socializare contează.

Ori victoria lui Donald Trump în America, cu ajutorul rețelelor de socializare, dusă împotriva televiziunilor controlate în proporție de peste 80% de către democrați, arată că astăzi cea mai puternică cale de comunicare cu alegătorii sunt rețelele de socializare.

Astfel că patrioții români au reușit să spargă astfel bariera informațională făcută de către partidele politice prin televiziunile de partid. Degeaba au investit zeci de milioane de euro și plătesc sute de mii de euro lunar, dacă presa scrisă și televizată a reușit să se autodiscrediteze.

Întâlnirea dintre unionistul George Simion și patriotul Călin Georgescu tinde să explodeze scena politică din această toamnă. Părea că USR, PNL și PSD și-au împărțit în mod frățește posturile de europarlamentari și nimic nu îi mai poate deranja.

Însă discursul patriotic al lui George Simion și acțiunile sale din perioada de pandemia au trimis în planul II partidele tradiționale. PNL are mari probleme de încredere, PSD este considerat partidul hoților, USR se poziționează ca un partid al comunității LGBT din România.

Nimeni nu mai crede în discursul patriotic al celor care au vandalizat România iar Alianța pentru Unirea Românilor a venit cu ceva cu totul nou: tineri patrioți ce nu au mai făcut niciodată politică.

Întâlnirea dintre George Simion și Călin Georgescu pare mai mult decât se prezintă: o coaliție a patrioților români în jurul unui proiect politic care să colapseze sistemul politic feudal care a controlat România timp de 30 de ani.

Așa cum se prezintă lucrurile sunt șanse mari ca din această toamnă o parte din fotoliile de parlamentari să fie ocupate de persoane cu totul noi, purtători ai unui mesaj patriotic.