Curierul Românesc

Sabin Gherman într-un podcast recent: Ciolacu și guvernul PSD distrug viitorul țării

Într-un podcast recent, jurnalistul și scriitorul Sabin Gherman a făcut declarații foarte dure la adresa președintelui PSD, Marcel Ciolacu, acuzându-l de incompetență și de a afecta negativ economia României.

„Este prost, distruge economia țării”, a declarat Gherman despre liderul PSD. Comentariul său a venit în contextul criticilor aduse de opoziție guvernului Ciolacu pentru gestionarea crizei economice care a lovit România în ultimele luni.

Gherman a continuat spunând că politicile guvernului PSD „sunt păguboase și nețin cont de nevoile reale ale economiei și ale poporului”. Scriitorul a adăugat că, în opinia sa, România „are nevoie de lideri inteligenți și responsabili, nu de politicieni care să se joace cu viitorul țării”.

Acuzațiile lui Gherman la adresa președintelui PSD survin într-un moment în care guvernul se confruntă cu critici tot mai intense din partea opoziției și a publicului larg. În ultimele săptămâni, România a înregistrat o creștere semnificativă a inflației și o scădere a investițiilor străine, lucru care a dus la nemulțumirea populației.

Sabin Gherman este un cunoscut critic al PSD, de-a lungul timpului având numeroase intervenții publice în care a criticat partidul și politica sa economică.

Related Articles

Back to top button