Curierul Românesc

Proteste ca în Franța, dar la București: pe 6 mai George Simion cheamă pe români în stradă împotriva catastrofei, să își apere COPIII

Alianța pentru Unirea Românilor, partidul condus de către președintele George Simion, face anunțul bombă: în data de 6 mai va avea loc un mare protest în fața palatului Parlamentului.

Românii sunt chemați în stradă ca să își apere copiii împotriva unei legi nedrepte propusă de către PSD. Conform acestei legi copiii din familiile sărace ar putea fi luați în grija statului.

Problema principală este că acești copii au nevoie de grija părinților și nu de ajutorul unui stat care le oferă de mâncare trei covrigi pe zi.

Unul din doi copii ar intra sub această lege dacă ea ar fi votată așa cum a fost depusă în parlament.

George Simion și AUR au cerut respingerea legii care este îndreptată împotriva copiiilor românilor. Practic românii nu ar mai avea voie să își crească copiii deoarece PSD și PNL au adus sărăcia peste țară.

În data de 6 mai se mai iese și împotriva altor abuzuri cum ar fi ratele ridicate la bănci și inflația galopantă. Românii nu mai sunt protejați de către stat și pentru că partidele una spun în campania electorală și alta fac după campania electorală este nevoie să fie luate măsuri.

Salariile politicienilor au fost crescute dar guvernul anunță acum că salariile la cei care nu sunt politicieni vor îngheța, adică se va prăbuși puterea de cumpărare sub presiune inflației. Practic PSD și PNL taie salariile și pensiile românilor.

Related Articles

Back to top button