Important

Problema PSD și PNL este că AUR a coborât printre români. Românii trăiesc în sărăcie în timp ce politicienii își petrec vacanțele în locații scumpe din Franța sau din Grecia.

Problema celor două partide care astăzi guvernează România este că par desprinse de realitatea omului obișnuit.

În timp ce majoritatea pensionarilor trăiesc cu 1.000 de lei pe lună, politicienii au pensii nesimțite de lux.

Prin campania AURteAUDE partidul AUR a coborât printre români. Se face campanie de la om la om cu o dedicație greu de înțeles pentru ceilalți politicieni: dacă nu vă grăbiți la furat, de ce ați face asta?

Campania de informare dusă de AUR ajunge în sate, orașele cu probleme ale României, ajunge la oamenii simpli aflați în nevoie.

Președintele George Simion este permanent văzut printre oameni, se află și el în stradă. De altfel este cam singurul politician care își permite acest lux, Ciolacu, Ciucă sau Iohannis nu au nici o șansă să fie primiți alături de români.

Țara s-a cam săturat de minciuni, escrocherii și furturi. Toate acestea reprezintă în cele din urmă crime asupra națiunii deoarece distrugerea educației sau a sistemului de sănătate reprezintă o crimă.

Pare greu de crezut dar asistăm la o revoluție.

Membrii AUR fac misionarism, merg din poartă în poartă, de la om de la om. Este cea mai bună campanie, lumea te vede, te simte, află că ești precum ei.

Related Articles

Back to top button