Curierul Românesc

Pentru a ne lua ţara înapoi şi a schimba politica astăzi sinucigaşă a Bruxelles-ului trebuie să câştigăm toate alegerile de anul viitor – Claudiu Târziu (AUR)

Senatorul Claudiu Târziu, care se află pe lista AUR pentru alegerile europarlamentare din 2024, a declarat sâmbătă, în cadrul evenimentului de lansare a candidaţilor AUR la aceste alegeri că pentru a îşi lua ţara înapoi şi a schimba politica astăzi sinucigaşă a Bruxelles-ului formaţiunea trebuie să câştige toate alegerile de anul viitor.

”Dumnezeu dă o şansă unică, uriaşă, poate unică României, şansa de a se schimba în bine această ţară a noastră”, a spus senatorul AUR, el arătând că din 2024 se creează posibilitatea de a se schimba şi Europa în bine.

”Avem şansa ca prin alegeri bune, directe, la care să vină cât mai mulţi români, să schimbăm acest regim ticălos care ne ţine pe toţi în sclavie, de peste trei decenii. Avem şansa de a elibera statul român, captiv găşţilor de pradă, şi a-l reda românilor, adică nouă, tuturor”, a mai spus Târziu.

Senatorul a precizat că AUR are ocazia ca alături de prietenii conservatori din toată Uniunea Europeană să schimbe în bine lucrurile la Bruxelles.

”Pentru a ne lua ţara înapoi, a schimba statul şi a schimba politica astăzi sinucigaşă a Bruxelles-ului, trebuie să câştigăm toate alegerile de anul viitor”, a completat Claudiu Târziu, arătând că de aceea este foarte important ceea ce se va întâmpla în pregătirea alegerilor europarlamentare.

Claudiu Târziu a precizat că ”Europa trebuie să se întoarcă la normalitate şi asta este miza alegerilor europarlamentare”.”Vrem să rămânem în Uniunea Europeană, dar vrem să fim trataţi cu demnitate, vrem să fim trataţi ca parteneri egali şi ştim că asta se poate”, a declarat Târziu. Senatorul a precizat că unul dintre obiectivele AUR este ”reunificarea cu Basarabia”.

Related Articles

Back to top button