Important

Nicușor și Clotilde au blocat proiectul One de pe Modrogan. Un investitor străin nu ar fi fost oprit

Proiectul One de pe Modrogan a fost blocat de către instantele de judecată la solicitarea lui Nicușor Dan și a Clotildei Armand.

În România doar străinii mai au voie să construiască, firmele românești care se dezvoltă devin ținta politicienilor români.

În București nu mai ai voie să construiești. Așa ar trebui să spună Nicușor Dan și Clotilde Armand. De ce să mai cumperi teren și să faci clădiri moderne precum în Dubai, dacă apoi autorizațiile de construire sunt anulate de către instanță.

Blocarea proiectului One de pe Modrogan ar putea fi doar începutul unui mare faliment, o cascadă de evenimente nefericite în plină criză.

„Am susținut astăzi, 11 iulie, o conferință de presă prin care am dorit să trag un semnal de alarmă asupra modului speculativ și profund nociv în care se face, în unele cazuri, dezvoltare urbană în București.

În urma acțiunilor în instanță, Curtea de Apel București a suspendat săptămâna trecută lucrările la două construcții nelegale din Capitală. Una vizează investiția din strada Modrogan 1A, unde urmau să fie construite blocuri pe spațiul verde, în jurul unui palat vechi de 110 ani, unic în București. A doua se află pe strada Icoanei 2-8 unde ”a fost permisă” demolarea nelegală a clădirilor vechi și emiterea unei autorizații de construire.

Abuzurile imobiliare au fost decise în ultimele zile ale administrației Firea-PSD și au fost posibile ca urmare a atitudinii duplicitare din partea instituțiilor statului și, în special, din partea Inspectoratului de Stat în Construcții (ISC)” susține Nicușor Dan, primarul de moment al Bucureștiului.

Related Articles

Back to top button