Important

Nicolae Ciucă îngropat în datorii 

Oare Nicolae Ciucă înțelege câte face sistemul pentru el? Unui om normal la cap i-ar fi teamă să vadă câte face un sistem bolnav pentru el. Un om normal la cap nu ar accepta să fie atât de îndatorat. E ca și cum șeful mafiei ar veni și ți-ar face curat în veceu îmbrăcat în pielea goală și cu nas de clovn.

Se fac plângeri penale împotriva tuturor procedurilor prin care un plagiator cu retard verbal cel puțin vizibil e apărat de absolut toate instituțiile statului – inclusiv de instituțiile vizibile și invizibile ale democrației: UDMR, PSD, Președinție, Parlament, rectorii acestei țări, toți sunt de acord ca acest gângav balot de carne să rămână în funcția de premier. Căci despre asta e vorba. USR e inexistent, presa e în proporție de 90% supusă, proastă, complice, dependentă de banii de la partide.

Și totuși, Ciucă va fi hărțuit toată viața cu acest plagiat, până va recunoaște că e hoț, Iohannis va fi și el întrebat mereu, iar noi vom continua să vomităm când îi vom auzi spunând că trebuie să lăsăm instituțiile să-și facă datoria.

Acum, comunitatea Declic a depus o plângere penală după anularea sesizărilor de plagiat în cazul premierului Nicolae Ciucă. Organizația cere verificarea modului în care dosarul a ajuns la judecătorul Marius Iosif, numit anterior în mai multe funcții publice de PNL Iar, ulterior, Iosif s-a pensionat. A fost trecut în rezervă, cum s-ar spune.

E limpede că demersul, atât de necesar, e inutil într-o societate sufocată de Servicii, partide sugătoare de bani, jurnaliști sugători de partide și o Justiție care se leagă singură la ochi, doar ca să nu vadă cine și ce îi mai trage prin bot…

Related Articles

Back to top button