Curierul Românesc

Marius Lulea: Nu ne dorim ca Europa și România să devină Sodoma și Gomora. Ne dorim normalitate

De-a lungul istoriei, țările române au jucat un rol crucial în apărarea creștinătății și a valorilor europene. Marius Lulea, unul din liderii AUR, subliniază importanța acestei misiuni istorice în contextul provocărilor contemporane. „Nu ne dorim ca Europa și România să devină Sodoma și Gomora. Ne dorim normalitate,” afirmă Lulea, reflectând asupra tendințelor sociale și culturale actuale.

Unul dintre subiectele abordate de Lulea este fenomenul migrației și impactul său asupra României. Acesta menționează estimări alarmante privind emigrarea a jumătate de milion de imigranți din Asia în România. Această perspectivă ridică întrebări serioase legate de integrare, conservarea identității culturale și echilibrul socio-economic.

Pe de altă parte, Lulea aduce în discuție și situația românilor care sunt forțați să migreze în țări din Uniunea Europeană, căutând oportunități economice. Această emigrație masivă are repercusiuni profunde asupra structurii demografice și a forței de muncă din România. „În timp ce romanii sunt forțați să fugă să fie slugi în UE, țara noastră se confruntă cu o schimbare demografică majoră,” explică Lulea.

Marius Lulea pune accentul pe necesitatea de a proteja valorile tradiționale și creștinismul, considerând acestea fundamentale pentru identitatea europeană și românească. Acesta vede rolul României nu doar ca un bastion al creștinătății la frontierele Europei, ci și ca un gardian al normalității și tradițiilor într-o lume în continuă schimbare.

Related Articles

Back to top button