Curierul Românesc

Legea protecției sociale „Firea”: dacă nu ești vaccinat sau ești sărac, ai șanse să ți se ia copilul

O lege controversată a fost adusă în parlamentul României de către PSD. Deși propunerea a venit din partea ministerului condus de către Gabriela Firea și practic ar trebui să fie de protecție socială a copiiilor, în realitate lucrurile stau tocmai invers.

PSD și PNL pun tot felul de titluri frumoase la legile pe care le aduc în parlament, dar absolut niciodată acestea nu s-au dovedit a fi în interesul românilor. De 33 de ani se aduc legi în parlament și se spune că ele sunt în interesul copiiilor, dar se întâmplă tocmai invers de fiecare dată.

Gabriela Firea este un politician din România, care a ocupat diverse poziții de conducere în administrația publică și în partidul social-democrat. Ea s-a născut pe 13 iulie 1972 în comuna Vidra, județul Ilfov, și a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București.

Legea prevede ca în cazul în care copiii nu au fost vaccinați autoritățile statului îți pot lua copiii.

Tot această lege prevede că în cazul în care familiile sunt sărace statul poate să ia copiii de lângă părinți.

Dar unul din doi români trăiesc în sărăcie. În România sărăcia este o boală generalizată, precum cancerul și nu o gripă banală de toamnă. Sărăcia este în România peste tot deoarece partidele politice nu au avut grijă de țară și de popor, ele au devenit simple rețele de crimă organizată.

Legea Firea deschide calea multor abuzuri. Nu este normal ca să fie luați copiii de lângă părinții lor, indiferent de stare socială. Toți românii au dreptul la iubire, iar iubirea nu depinde de banii din buzunar.

Related Articles

Back to top button