Curierul Românesc

Lecție de suveranitate națională pentru Marcel Ciolacu. Daniel Gheba (AUR) îndeamnă Guvernul să urmeze exemplul Franței și să rezolve problemele agricultorilor

Daniel Gheba a făcut un apel către Guvernul Ciolacu să urmeze exemplul Franței și să rezolve problemele agricultorilor. Deputatul AUR amintește că statul francez a luat o serie de măsuri pentru a proteja fermierii. Astfel, au început controalele în hypermarketuri, iar autoritățile au în vedere sporirea controalelor de siguranță în ceea ce privește importurile de alimente.

Guvernul lui Macron a tratat cu seriozitate cererile fermierilor și a luat măsuri pentru a proteja agricultura autohtonă. În hypermarketuri se verifică plata corectă a agricultorilor, etichetarea înșelătoare a produselor ambalate şi alte tipuri de fraudă cărei i-au căzut victimă autohtonii. De asemenea, Franța va spori controalele de siguranță în ceea ce privește importurile de alimente, în special pentru a se asigura că alimentele importate nu au urme de pesticide interzise în Franța sau în UE, a precizat Daniel Gheba.

În acest timp, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă se dau peste cap să rezolve problemele cauzate de existența democrației prin comasarea neconstituțională a alegerilor.

Francezii caută să-și protejeze agricultorii, pentru că au nevoie de suveranitate alimentară. Noi de ce nu putem? Pentru că PSD este groparul agriculturii românești

În România, suveranitatea alimentară nu se află pe lista priorităților. Or, susține deputatul Daniel Gheba, acesta este rezultatul sacrificării independenței naționale, prin vânzarea agriculturii, sugrumarea micilor întreprinzători și gonirea românilor din țară. Parlamentarul i-a îndemnat pe actualii guvernanți să ia aminte de la exemplul conducătorilor francezi și să protejeze fermierii români:

„Marcele, nu poți ascunde gunoiul sub preș achiziționând niște fermieri și transportatori, pe care să-i prezinți drept protestatari reali, pe care i-ai ajutat tu.

Marcele, nu poți lua măsuri reale de protecție a agriculturii românești. Și știi de ce? Pentru că ai sacrificat orice urmă de independență națională, vânzând agricultura, sugrumând micii întreprinzători, gonind românii din țară.

Marcele, suveranitatea națională nu este nici extremism, nici val care trece. Suveranitatea națională este însăși esența existenței unui stat. 

Cum la covrigărie nu ai avut cum să înveți franceza, roagă un consilier să-ți traducă măsurile luate de Franța cu inteligența artificială. Că de inteligență naturală nici nu poate fi vorba”, a afirmat deputatul.

Related Articles

Back to top button