Curierul Românesc

Ilie Coleșa (AUR): Parlamentul a anulat, în sfârșit, ordonanțele de urgență din pandemie. Toate partidele parlamentare care au promovat certificatul verde trebuie să ajungă la coșul de gunoi al istoriei

Deputații au votat marți, 20 martie, pentru respingerea Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr.184/2022 pentru modificarea art.1 alin.(12) din OUG nr.68/2021 privind adoptarea unor măsuri pentru punerea în aplicare a cadrului european pentru eliberarea, verificarea şi acceptarea certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID pentru a facilita libera circulaţie pe durata pandemiei de COVID-19. Cu această ocazie, deputatul AUR Ilie Coleșa a dorit să le reamintească românilor că toate partidele parlamentare, cu excepția AUR, au susținut introducerea măsurilor aberante în perioada pandemiei. Printre acestea se numără, bineînțeles, certificatul verde.

„ Așa-numitul certificat verde, de care era condiționată însăși viața noastră în societate, a fost respins în Parlamentul României: prin Pl-x 102/2023 au fost anulate O.U.G. 184 2022 și O.U.G. 68 2021, legi care ne-au chinuit atât de mult. De acel certificat era condiționat locul nostru de muncă, accesul în spitale, în școli, universități, în toate instituțiile statului și chiar în magazine. Era condiționat dreptul nostru de a ne deplasa, de a exista. Nu a fost un coșmar, a fost crunta realitate denumită certificat digital Covid.

Totul a avut motivații absurde, o așa-zisă imunizare, care însă nu împiedica deloc transmiterea bolii, ci o potența. Au fost vaccinați forțat oameni tineri, copii, fiind expuși unui potențial risc de efecte adverse mult mai mare decât cel reprezentat de boală”, a declarat Coleșa.

În context, deputatul a amintit că, în timp ce românii erau ținuți în case, guvernanții de la acea vreme au făcut o fraudă de aproape două miliarde de euro doar din achiziția inutilă de vaccinuri. Ilie Coleșa a dorit ca, prin această recapitulare a ceea ce a însemnat perioada pandemiei pentru cetățenii obișnuiți, să îi îndemne pe români să voteze singurul partid care s-a opus adoptării acestor măsuri aberante: AUR.

„Pentru a nu mai repeta greșelile trecutului nu mai trebuie să votăm vechile partide care au făcut posibilă o asemenea absurditate. Deși AUR este un partid tânăr, a dovedit că este unul stabil, care respectă valorile fără de care viața nu poate fi frumoasă. Fiți alături de noi! Unitatea face puterea”, a mai spus deputatul AUR Ilie Coleșa.

Related Articles

Back to top button