Curierul Românesc

George Simion: „Voi fi președintele care vă ascultă. Maxim 300 de parlamentari, maxim 12 ministere, e timpul ca statul să lucreze pentru voi, nu voi pentru stat”

Refuz să îngenunchez în fața acestor trădători! Dacă și voi refuzați, atunci este timpul să luptăm!

Veți avea în mine un președinte așa cum meritați, un președinte drept! Vreau să vă fac mândri! Meritați! Este timpul să spuneți ce vreți!

Frați și surori, iubiți români, vă las mai jos, atât text, cât și video, ceea ce le-am spus celor peste 7.000 de oameni prezenți sâmbătă, 15 iunie, la lansarea candidaturii mele la președinție.

Aștept alături de mine orice tânăr care vrea să se înscrie ca voluntar toată această vară pentru a scrie istorie împreună în Corpul Voluntarilor: https://georgesimion.ro/voluntariat/

E timpul ca președintele României să fie ales aici, la București. Este timpul să nu mai fim o colonie de mâna a doua!

E timpul ca noi, o țară bogată, să nu mai avem o populație sărăcită! Săptămâna viitoare prezint public soluția împroprietăririi românilor. Programul de reconstrucție a României prin construcția unui milion de apartamente la prețuri accesibile. Este posibil? Da, prin mult mult efort! ! Noi știm să depunem efort. Poate de aceea sunt singurul care a avut curaj să își anunțe candidatura. Ceilalți merg după aprobări pe la ambasade. Și sunt și foarte foarte leneși. Foarte leneși. E timpul pentru un președinte energic, nu pentru ficuși, pentru  îmbuibați sau turiști. Vremea lor a trecut.

Voi fi președintele care va reduce taxarea muncii și va reduce aparatul birocratic inutil:

Voi fi președintele care vă ascultă și care se luptă pentru voi. Maxim 300 de parlamentari, maxim 12 ministere, e timpul ca statul să lucreze pentru voi, nu voi pentru stat.

Promit că mă voi lupta pentru voi până la capăt. Pentru toți românii care au fost batjocoriți, mințiți și uitați în ultimii 34 de ani, pentru frații și surorile noastre din Diaspora care au ales calea pribegiei în căutarea unui trai mai bun. Pentru bunicii noștri care trăiesc de la o pensie la alta, pentru tinerii care își caută libertatea într-o lume din ce în ce mai afectată de curentul „woke”.

Dulgherul, asistenta, studentul, pompierul, bandanta, minerul, profesorul. Voi toți care v-ați încăpățânat să rămâneți mândri că sunteți români, în ciuda tuturor necazurilor provocate de către cei care ne-au condus. Pentru voi, niciun pas înapoi, niciun compromis!

Voi lupta pentru băiatul meu Radu. Vreau să vă mulțumesc pentru toate urările de bine pe care ni le-ați trimis Și voi lupta pentru toți părinții și copiii care merită un viitor în Țara lor. Pentru ca să nu mai fim o țară unde există copii ce se culcă flămânzi sau sunt abuzați sau traficați. Pentru toți românii, fie că sunt în Cluj, Vaslui, Babadag, sau la Cernăuți și Chișinău. Sau vremelnic în Roma, Londra sau Madrid. Nu lăsăm pe nimeni în urmă!

Voi lupta contra nedreptăților din justiție și pentru răspunderea magistraților. Pentru servicii secrete și instituții de forță care să servească Patria, nu să ne transforme în urmăriți și servitorii altor state.

Voi lupta pentru pace. Românii nu trebuie să intre în război, mai ales în războaiele altora! Vrem liniște-n Țara și pace în lume! Cândva am putut să fim promotorii și mediatorii păcii. Vom fi iarăși ce am fost și mai mult decât atât!

Sunt George Simion, am 37 de ani, și refuz să îngenunchez în fața acestor trădători. Dacă și voi refuzați, atunci este timpul să luptăm!

Voi sunteți AURUL Țării!

Related Articles

Back to top button