Curierul Românesc

George Simion: „Marcel Ciolacu trebuie să învețe să îi respecte pe români, nu să îi mintă!”

Președintele AUR, George Simion, i-a transmis premierului Marcel Ciolacu că parlamentarii AUR nu sunt de vânzare, iar cu aceștia dreptatea pentru români nu se negociază. De asemenea, președintele AUR a afirmat că Marcel Ciolacu trebuie să învețe să îi respecte pe români, nu doar să îi mintă.

„Și-au mărit alocația pentru partidele politice, pentru pușculița de partid. Nu au dat bani pentru cadrele medicale, nu au dat pentru ceferisti, nu au dat pentru militari, nu au dat pentru pensionari – îi păcălesc că în septembrie o să fie o recalculare. Câți pensionari sunt vizați de acea recalculare? Nimeni nu ține cu românii!”, a spus președintele AUR în cadrul unei declarații de presă după încheierea ședinței de plen a Parlamentului.

George Simion a precizat că va face tot ce ține de el ca să nu mai fie „niciun român batjocorit, umilit și mințit”. „Destul cu minciuna, destul cu ipocrizia! Premierul Ciolacu trebuie să își dea demisia dacă nu mărește cu 40% salariile profesorilor. Până aici!”

„Noi nu suntem de vânzare! Cu noi dreptatea nu se negociază. (…) Marcel Ciolacu trebuie să învețe să îi respecte pe români, nu să îi mintă!”, a arătat președintele AUR.

Acesta a mai afirmat că grija sa în momentul de față sunt cadrele didactice, cadrele medicale, pompierii, militarii, pensionarii și toate categoriile sociale batjocorite de PSD și PNL.

„Românii nu au ce mânca. S-a scumpit de 2 ori, de 3 ori prețul la mâncare. Toate s-au scumpit. Oamenii își cumpără cu 50 de grame din alimentară și ei spun că noi suntem violenți? Acești neica nimeni care au ajuns să ne conducă. Destul cu Marcel Ciolacu, cu umilința pe care o administrează”, a declarat George Simion.

Related Articles

Back to top button