George Simion: Iisus Hristos învie, învie tot neamul românesc, e timpul să înviem și România, să renaștem și să repornim întreaga țară

Frați români de pretutindeni, este timpul să privim către viitor, chiar și cel apropiat, cu încredere și cu optimism.

Chiar dacă unii și alții au încercat să ne sădească în suflete teamă, au încercat să ne facă să ne fie rușine de cine suntem, să ne dezrădăcineze de familie, de prieteni, de credință, de comunitate, și de neamul nostru românesc, noi n-am uitat cine suntem.

Mesaj de Paști – UNIREA ROMÂNILOR!

Hristos a Înviat!Mesajul meu pentru frații români de pretutindeni.

Publicată de George Simion pe Sâmbătă, 18 aprilie 2020

Am trecut împreună prin războaie, prin foamete, deportări, cenzură, prin revoluție, prin mineriade și prin tranziție.

O să trecem împreună și prin asta.

Vom învinge și acum, pentru că tot ce este românesc nu piere.

Îi mai avem în suflet pe un Mihai Viteazul, pe un Ștefan cel Mare, pe un Avram Iancu, iar cei care vremelnic jefuiesc țara și o chinuiesc, în ultimii 30 de ani, să nu uite că îl avem în noi pe Vodă Țepeș, și o să primească pedeapsa pe care o merită.

Este timpul să ne unim, iar resursele naturale ale țării să fie folosite în avantajul românilor.

Petrolul românilor să aparțină românilor, gazele noastre naturale să deservească, în primul și-n primul rând, românii.

Aurul țării să fie al nostru, iar pădurile, dacă trebuie tăiate, să fie tăiate cu minte, să fie tăiate sustenabil și să fie tăiate în avantajul românilor, nu pentru străinii și pentru firmele lor poluatoare, care ne distrug mediu și ne aduc, în schimb, cancer.

Este timpul să privim către viitor și să ne apropiem unii de alții în aceste zile pentru adevăr și pentru dreptate.

Cu ocazia sărbătorilor pascale vreau să-i salut pe frații din Basarabia, din Bucovina de Nord și pe toți românii de pretutindeni.

Fie că stăm la Babadag sau Carei, fie că suntem în Chișinău, Cernăuți, Londra, Paris, Madrid și în toate cele patru mări și cele patru zări, suntem cu toții români, iar de sărbătoarea Domnului nostru Iisus Hristos, de învierea Lui, este timpul să spunem că Golgota neamului românesc și drumul acesta fără sfârșit, pe care ne rătăcim în ultimii 30 de ani, trebuie să se termine.

Această sărbătoare să ne scoată din suflete teama și frica de boală și de un viitor incert și să ne aducă dragoste și unitate.

Vă doresc la toți Paște Fericit, Hristos a Înviat!

Iisus Hristos învie, învie tot neamul românesc, e timpul să înviem și România, să renaștem și să repornim întreaga țară.

Sărbătoarea aceasta să ne scoată teama din suflete și de viitorul incert, să ne adunăm cu dragoste și cu unitate.

Hristos a înviat!