George Badiu: românii sunt sătui să fie mințiți și păcăliți

Iulian Urban : „Ma „someaza”‘ mai multi simpatizati PLUS, sa spun ce parere am despre faptul ca AUR este „partidul serviciilor”‘ si votantii lui sunt tot „‘oameni ai serviciilor”.

Frati dragi, ca suntem frati pana la urma,

Hai sa o gandim logic : ati vazut voi ca vreodata un „‘partid al serviciilor”‘ sa fie executat public, in TOATA MASS-MEDIA autohtona, zilnic, cum este executat partidul lui George Simion ?

A fost executat vreodata un partid politic de catre TOATA MASS-MEDIA [ care nu este asa, nu are nici un singur ofiter sub acoperire in randul ei…] , asa ca AUR ?

Trecand peste situatia actuala in care PNL, cumparand mass-media, primeste zilnic ‘laudatio” in presa, niciodata nu a existat o asemenea solidaritate a presei impotriva unui partid si asta trebuie sa ne arate cum stau lucrurile cu adevarat!

Ati vazut voi vreodata ca un „”partid al serviciilor”‘ sa fie indicat de TOTI ceilalti actori politici din Romania, ca fiind ceva ce incomodeaza, ce nu trebuia sa fie acolo , sau cum a spus Iohannis „Nu stiu de unde au venit si nu stiu ce vor ” ?

Adica daca toate panselutele , toti sfintisorii , toti neacoperitii , toti filantropii ingramaditi in PNL, PSD, USR-PLUS, si-au dat mana sa indice AUR ca fiind „”partidul serviciilor”‘ in vreme ce aceste partide sunt enclave ale luptei pentru dreptate, democratie, anticoruptie, lucrurile arata de fapt realitatea!

Sa spui apoi ca si votantii AUR sunt membri ai serviciilor, mi se pare nu rea-credinta ci, o idiotenie fara margini!

Si panselutele au votat PNL, PSD si USR-PLUS?

Eu inteleg ca PNL, PSD, USR-PLUS sunt suparati ca a aparut ceva incomod sa le strice imparteala prazii numite Romania, dar stim sigur ca daca AUR era un partid al serviciilor nu avea parte de dusuri zilnic cu scuipaturi din partea majoritatii ziaristilor romani, care sunt atat de ocupati de dimineata pana seara sa ne faca sa intelegem ca Arafat, Rafila, Cercel, Tatar, sunt lumina noastra, sunt farul nostru calauzitor, ca mastile ne-au salvat viata, ca ne va salva si mai mult viata vaccinul.

Vom vedea ce va face AUR.

Romanii si-au pus voturile in ceva nou, ceva ce in opinia lor reprezinta exact opusul a ceea ce PNL, PSD si USR-PLUS au oferit ca show politic in ultimii ani, romanii satui sa fie mintiti si pacaliti.

Va fi altfel cu AUR ?

Vom vedea, nu stim, sa le dam macar un an sa vedem ce fac, daca tot suportam USL de 30 de ani si suntem mai decazuti ca natiune decat am fost vreodata !

Insa un lucru este sigur 100% : PNL, PSD si USR-PLUS nu mai au ce sa ofere in acest moment celor 67% din romani care nu au votat, afara de circ, bataie pe functii publice cu premieri demisi, repusi in functie, lupta pe bani, contracte, furt, coruptie, hotie , incompetenta. Ii mai deranjeaza ceva, si rau de tot!Faptul ca vine un partid care vorbeste de credinta si crestinismul romanilor!

” Domne sunt falsi, mincinosi”‘..ok cine o spune ? niste partide care de zeci de ani au facut din mincuna si inselaciune o arta si au impresia ca le va merge la infinit ?

Dupa momentul 2018, cand Referendumul pentru Familie a esuat, PNL, PSD si USR-PLUS au abandonat „dreapta”‘ si s-au batut pe voturile stangistilor, a simpatizantilor ideologiei de gen, si au ignorat electoratul crestin.

Si acum se mira ca atat de multi romani au votat cu ceva nou ?

Sa isi asume asa zisa”dreapta”‘ romaneasca faptul ca au abandonat total valorile crestine romanesti.Repet va esua AUR ?

Nu stim.

Trebuie sa li se dea timp, mai ales ca vor fi atacati in continuare, zilnic de mass-media care primeste bani de la Guvern sa ne explice cat de bune sunt vaccinurile, de catre celelalte partide parlamentare.

Nu putem primi insa sfaturi de la cei care de 30 de ani au dus in ruina si dezastru economic si moral natiunea romana, sa ne spuna acestia ca niste nou-veniti trebuie imediat rasi, stigmatizati, distrusi! Vom trai si vom vedea!

Dar este clar ca romanii s-au lamurit si saturat de USL si USR-PLUS! Cel putin 67% dintre romani !