Curierul Românesc

Gazetarul CTP: „Sub ranga lui Drulă, exportăm gunoaie la Bruxelles: Șoșoaca și cicisbeul ei”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu (CTP) consideră că marele câștigător al alegerilor locale și europarlamentare desfășurate duminică în România este democrația, însă apreciază că înfrângerea USR face rău echilibrului politic, notând că „egolatrul” Cătălin Drulă „i-a gonit votanți, în loc să-i aducă” și că am ajuns să „exportăm” la Bruxelles „niște gunoaie toxice”, precum Diana Șoșoacă.

„Însă înfrângerea USR ca forță de opoziție pro-Vest și anti-Putin a făcut rău echilibrului politic din România. Practic, prin singurul rezultat bun ca partid în Consiliul General al Capitalei și rezultatele slabe la nivel național, USR s-a întors, sub ranga lui Drulă, la statutul de USB, de pe vremea lui Nicușor Dan”, scrie CTP.

Criticile lui Cristian Tudor Popescu la adresa președintelui demisionar al USR, Cătălin Drulă:

  • „Preocupat intens de candidatura sa la Cotroceni, egolatrul Drulă a înjghebat alianța cu bicisnicele PMP și partidulețul lui Orban, care i-a gonit votanți, în loc să-i aducă.
  • A împânzit Capitala cu poza lui, deși nu candida la nimic, USR sprijinindu-și, în schimb, prea puțin spre deloc, candidații la locale și europarlamentare;
  • Clotilde Armand și Radu Mihaiu au fost lăsați să se descurce singuri în lupta pe muchie de cuțit cu PSD și PNL – egolatrul Drulă nu s-a gândit nicio clipă să-și amâne demisia până la tranșarea situațiilor din sectoarele 1 și 2. Nu e de bine”.

Related Articles

Back to top button