Curierul RomânescOpinii

Florin Bonea: AUR atacat de televiziuni și jurnaliști „independenți”

Protestul Alinței pentru Unirea Românilor pentru libertate și dreptate începe să fie atacat de către televiziuni și jurnaliști “independenți”.

Dacă până acum toată presa ne-a ignorat după modelul struțului, ascunzându-și căpățâna în nisip, în sfârșit au revenit la vechile obiceiuri, bineînțeles, mințind cu nonșalanță și dezinformând, că doar de asta avem presă!

De două săptămâni protestăm în mod pașnic în Piața Victoriei, aducând 10 revendicări cât se poate de clare, care țin de dreptate și normalitate pentru toți românii și pentru a noastră țară. În afară de hărțuirile repetate ale securiștilor cu uniformele de jandarmi și polițiști, ai noștri guvernanți nu vor să răspundă sub nicio formă!

Așa este, ar fi foarte dificil să le explice oamenilor de ce refuză astfel de revendicări, așa că mai bine se fac că plouă…

Chiar și după ce George Simion l-a abordat pe stradă pe prim-ministrul Orban, înmânându-i personal revendicările, prețiosul guvernant a promis că vom discuta în curând, dar cred că și-a mușcat limba in secunda următoare…
Ce să vezi?! Cip-cirip… 🦋🐣🕸🕷 liniște totală. Aceeași atitudine a guvernului a avut-o și așa-zisa opoziție. Vă surprinde cumva?!

Ei, iată cum presa noastră cea de toate zilele, ca orice lăutar onest, atât timp cât n-are nicio sută lipită pe frunte, stă cuminte în “șpriț-pauză”… 😜
Dar cum a băgat bossulică mâna-n portofică, hop și presa lăutărească cu “fără număr să trăiască” și maneaua cea firească.

Și uite cum au început să “arunce” câte o știre cum că vezi Doamne… am protesta împotriva purtării măștilor. 👀
Maneaua asta are și ea fanii ei, din tagma cititorilor de titluri și lozinci, dar totuși mai sunt și oameni cu “ureche muzicală” care nu înghit astfel de falseuri.

Apropo, Antena 3, că în articolul vostru mincinos ați folosit poza de mai jos. Dacă tot vreți să îmbârligați, n-aveți și voi un Photoshop, ceva…?! Măcar ștergeați măștile din poză și schimbați și scrisul “Dreptate pentru România” cu “Fără botniță”, “Trăiască Putin” sau ce vă mai trecea prin tărtăcuță!

Of, Doamne… nici lăutarul nu mai e ce era!

Related Articles

Back to top button