Curierul Românesc

Dumitrina Mitrea le răspunde „neaveniților de la putere”, care se întreabă ce au făcut cei de la AUR de când sunt în Parlament: caravana medicală, burse de studii pentru copii, sprijin pentru românii sărăciți de PSD și PNL

Dumitrina Mitrea, deputat AUR de Neamț, a publicat pe pagina sa de Facebook un răspuns destinat „neaveniților de la putere”, care se întreabă ce au făcut cei de la AUR de când sunt în Parlament, în care a vorbit despre toate acțiunile desfășurate de partid, prin care au reușit să sprijine cetățenii aflați în situații dificile, adică exact ce nu au reușit să facă PSD și PNL în mai bine de 30 de ani. Și, mai mult decât atât, AUR a făcut toate aceste lucruri fără să cheltuie banii din subvențiile destinate partidelor politice.

În acest context, deputata a amintit de Caravana medicală care a ajuns în toate zonele din mediu rural, acolo unde nu există servicii medicale, dar și de alte tipuri de ajutor oferite de către partidul AUR, spre exemplu, burse de studii pentru copii și tineri.

„În timp ce voi furați țara, cei de la AUR au grijă de oameni (vezi caravana medicală, sprijin pentru reconstruirea caselor, burse de studii pentru copii, aparate auditive pentru cei care nu aud, sprijin pentru tineri să termine o facultate, operații pentru cei care au probleme cu vederea, și multe altele).

În timp ce voi furați din banii românilor, cei de la AUR, din banii lor și cu sprijinul altor oameni minunați, oameni de AUR, atât cât pot, ajută pe cei pe care voi îi sărăciți! Românii văd asta, orice ați spune voi, AUR este șansa României de a se redresa! Anul acesta poate vă veți comasa să răspundeți la toate abuzurile făcute de voi ăștia de la PSD+PNL+ UDMR și să plătiți pentru aceste abuzuri!”, a transmis Dumitrina Mitrea.

De asemenea, printr-o altă campanie AUR – Iarna românilor, deputații și senatorii AUR au stat de vorbă cu românii și s-au implicat pentru a găsi rezolvare la diversele probleme identificate pe teren. Așa s-a întâmplat recent la Poiana Teiului, unde o familie, care a rămas fără agoniseala de-o viață în urma unui incendiu, a primit o parte din materialele necesare pentru a-și construi un nou cămin. Totul a fost posibil datorită filialei AUR Neamț, precum și sprijinului oferit de către președintele antreprenorilor AUR Neamț, domnul Claudiu Găman.

Duminică (17 martie), domnul senator Sorin Lavric, candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Neamț, împreună cu doamna deputat Dumitrina Mitrea, candidat pe lista AUR pentru Parlamentul European, și domnul Claudiu Găman, au adus o parte din materialele necesare familiei Radu pentru a-și construi un nou cămin”, au transmis reprezentanții AUR Neamț. Grație acestei mobilizări, domnul și doamna Radu, ambii profesori cu har divin, au avut parte de o bucurie imensă, după atâta chin.

Related Articles

Back to top button