Dan Tănasă (AUR) câștigă sprijinul și încrederea unor personalități de marcă ale neamului românesc

Dan Tănasă, candidat AUR-Mureș, neobosit luptător pentru drepturile românilor din Harghita și Covasna, este susținut la alegerile din 6 decembrie de către avocatul Ioan Sabău-Pop, fost profesor de Drept al Universității „Petru Maior” din Târgu-Mureș.

„Sprijin candidatura domnului Dan Tanasă, pe care îl cunosc de foarte mult timp, stând alături pe baricada unde mai flutură din când în când drapelul drag, tricolorul nostru, și știm cu toții că este viu în toate inimile noastre. Afirm cu dovezi că domnul Dan Tanasă este un luptător neostenit, a dovedit-o până în prezent fără a primi foloase și alte avantaje, dimpotrivă, a fost supus unor atacuri îndelungate de către lacheii, adversarii României, ca să îl compromită și odată cu aceasta să fie diminuată și ideea apărării unui spirit național, a unui patriotism modern, altfel cum este curtat și chiar la modă în toate țările europene și de altfel în întreaga lume”, a declarat Ioan Sabău-Pop, potrivit unei postări de pe pagina lui Dan Tănasă.

„Știu că atât AUR, cât și Dan Tanasă, au programe și proiecții pentru rosturi naționale și temeinice care trbeuiesc îndeplinite prin prezența acestei formațiuni în Parlamentul României. Noi ne adresăm mureșenilor să reflecteze în fața cabinei de vot, la faptul că cei aleși trebuie să fie devotați tradiților și culturii noastre românești, trebuie să cunoască comunitățile locale în care trebuie trăim la un loc cu minorități naționale, în care doar consensul și închegarea scopurilor poate să ducă la triumful spre care aspirăm cu toții. Cu aceste gânduri, repet îndemnul de a vă duce la vot toți cititorii acestui mesaj, mai mult chiar să îi convingeți și pe alții, pentru că trebuie să recunoaștem că avem de depășit nemulțumirile care au dus la ignorarea acestui moment, cel electoral, când avem în mâinile noastre puterea de a ne defini libertatea și democrația”, a mai spus Sabău.