Curierul Românesc

Cum a legalizat AUR Caravana Medicală. Iată secretul

Alianța pentru Unirea Românilor demonstrează că dacă există voință, totul este posibil. Partidul lui George Simion a găsit o cale legală pentru a putea oferi tuturor românilor acces la servicii medicale gratuite – acest lucru în țara care nu permit unui partid politic să utilizeze subvențiile pentru a construi un spital pentru români. AUR a cumpărat vehicule de mari dimensiuni, care au fost dotate cu echipament medical de asociația Medici pentru Satele Țării, fondată la inițiativa dr. Sorin Titus Muncaciu, deputat AUR. Spitalul mobil astfel format va străbate satele românești pentru a le oferi servicii medicale gratuite tuturor celor care au nevoie.

George Simion a precizat că această caravana medicală a AUR are „deja medici interniști, medici de familie, medici oftalmologi” . Acesta a spus că așteaptă ca și cabinetul stomatologic să fie autorizat de autorități pentru a funcționa.

AUR a găsit astfel soluția pentru pentru a oferi populației defavorizate de la sate acces la servicii medicale – oftalmologie, stomatologie, imagistică, ecografie, un cabinet de medicină internă şi un minimal laborator de analize. Reprezentanții partidului a afirmat că această caravană este subvenţionată exclusiv din donaţiile membrilor şi simpatizanţilor AUR.

Related Articles

Back to top button