Curierul Românesc

Ciucă are pensie specială în timp ce unul din trei copii trăiesc în sărăcie cumplită

Generalul Nicolae Ciucă se opune eliminării privilegiilor pensiilor speciale. Aceste pensii nu reprezintă drepturi ci privilegii. Dar cum să elimine premierul țării aceste privilegii din moment ce el este unul dintre beneficiarii acestui sistem.

În fiecare lună Nicolae Ciucă duce acasă din bugetul de stat, adică din banii românilor, aproape 15.000 de euro. Această sumă este formată din pensia normală, pensia specială foarte mare, indemnizația de parlamentar care este foarte mare și indemnizația de premier care este foarte mare.

Nicolae Ciucă dispune de mașină cu șofer, de diurnă, adică masă caldă și de cazare. Practic nu doar că premierul încasează sume mari de bani, dar el mai are și toate celelalte necesare vieții asigurate.

În timp ce 2 miliarde de euro se duc pe pensii speciale în România se trăiește într-o sărăcie cumplită. Unul dintre copii ai țării nu au ce să pună pe masă în fiecare zi și nu se pot duce la școală deoarece nu au cu ce să se încalce. De acești copii ai țării nu are nimeni grijă, partidele sistemului, respectiv PSD și PNL, plând de milă celor care au pensii speciale foarte mari.

Related Articles

Back to top button