Curierul Românesc

Caz penal. Bode a folosit poliția ca să inventeze un „dosar” lui Simion. Adevărul a ieșit la iveală

În mod normal aceasta ar trebui să fie o informație de BreakingNews: Lucian Bode face poliție politică. Cu toate acestea se știe că de 33 de ani instituțiile publice sunt folosite de către politicieni pentru a controla mediul politic.

În România nu ți se face dreptate, în România dreptatea este de partea celui care controlează o instituție sau alta.

În cazul de față este vorba despre acea situație în care cică George Simion, președintele AUR, ar fi condus fără carnet de conducere valabil. Spunea atunci poliția că acel carnet ar fi fost suspendat.

Nu era prima oară când Simion s-a aflat în această situație și în 2020 s-a întâmplat același lucru și s-a dovedit că nu era așa ceva.

Practic poliția pune puncte după bunul plac și suspendă dreptul de a conduce după cum dictează șefii. Poliția a devenit un instrument de opresiune.

Acum se dovedește că nu este așa. Autoritățile au decis că nu există acest caz, că el a fost inventat și că președintele AUR avea dreptul de a conduce pe drumurile publice.

Bună dimineața! Vesti bune: Dosarele mele “penale” au fost clasate: conduceam mașina cu carnet valabil, scrie negru pe alb. Totul a fost orchestrat pentru a distruge protestul” susține președintele AUR pe propria pagină de socializare.

Aici se vede în clar cum Lucian Bode a folosit MAI pentru a încerca întocmirea unui dosar inexistent punând presiune pe oameni din interiorul statului pentru a întocmi documente în fals.

Related Articles

Back to top button