Andrei Caramitru a dezvoltat o obsesie față de AUR. Ce recomandă medicii

Andrei Caramitru nu mai poate dormi noapte de grija AUR.

Deși calitățile personale nu îl recomandă pentru mai nimic, nici măcar pentru dat cu părerea în spațiul public, a devenit un fel de bufon al USR-ului care reușește cu multă migală să scadă în fiecare zi procentele partidului comunist, ne scuzați, fascist din România.

Iată numai unul din mesajele postate de către Andrei Caramitru: „Cam cum gândesc aurolacii ăștia. Tipul asta e din Italia, e asistent medical in Genova. Bezna minții”. Sigur că Andrei Caramitru vorbește despre un cont fals de facebook, însă nu se poate abține să nu spună și el ceva ofensând românii din diaspora și care au ales să voteze AUR și nu gruparea extremistă USR – PLUS.

Am contactat un medic psihiatric să ne vorbească despre aceast lucru și ne-a oferit explicațiile necesare:

Obsesiile sunt idei, gânduri, impulsuri sau imagini persistente care sunt experimentate ca intruzive și inadecvate și care cauzează un disconfort marcat; conținutul acestor obsesii îi este străin individului, nu este în controlul lui propriu și nu este tipul de gânduri pe care ar fi dorit să îl aibă” declară medicul G.P. pentru curierul românes.

El mai susține că „simptomele de tulburarea obsesiv-compulsiva pot interfera negativ cu relațiile interpersonale și cei apropiați pot deveni implicați în menținerea simptomatologie – de exemplu un pacient cu îndoieli / obsesii severe poate cere constant reasigurări ca urmare a unor frici iraționale; răspunzand constant prin oferirea asigurării îl poate împiedica să lucreze la comportamentele deranjante”.

Redacția 60m.ro recomandă ca Andrei Caramitru să meargă să își facă un consult de specialitate, fiind necesară limitarea accesului său la expunerea pe scena publică din România.