Important

Alina Gorghiu vrea stabilitate: „Aveam nevoie de PSD. O colaborare necesară”

Preşedintele Senatului Alina Gorghiu este de părere că, în acest moment, colaborarea cu PSD este „una bună, e una necesară” pentru a asigura stabilitatea.

„Este un subiect care revine în actualitate în fiecare secundă a dinamicii noastre politice – colaborarea cu PSD-ul, care, la momentul acesta, este una bună, e una necesară. E una fără de care tu nu puteai să treci prin această perioadă.

Aveai nevoie de stabilitate pe care singur n-o puteai, pe care PNL singur la guvernare n-o putea asigura. N-aveai cu cine să faci guvern ca să obţii voturile unei majorităţi parlamentare. Sigur că mai sunt tot felul de clivaje generate de diferenţa ideologică, diferenţa de mesaj, structural suntem diferiţi, unii suntem concentraţi pe dimensiunea economică (…) ne străduim să facem economii…

Colegii noştri sunt cu un electorat predominant din categorii mai îmbătrânite, vulnerabile, şi atunci sunt mai atenţi la dimensiunea socială decât la partea economică. Trebuie cumva găsit mijlocul, linia care să ne unească, dar să ştiţi că mai tare decât noi efortul îl face posibilitatea ascensiunii extremismului în România”, a declarat Alina Gorghiu.

Related Articles

Back to top button