Important

Adrian Axinia(AUR): PSD și PNL au oferit la pensia medie 3 lei pentru cei săraci și 438 de lei pentru speciali

Deputatul AUR, Adrian Axinia, prezintă românilor cifrele exacte privind batjocura PSD și PNL la adresa pensionarului român de rând lăsat în sărăcie, în timp ce pensionarii speciali huzuresc. Vicepreședintele AUR afirmă că pensia medie a pensionarului român bazată pe contributivitate a crescut cu 3 lei, iar cea a pensionarului special a crescut în medie cu 438 de lei, în condițiile în care inflația de 15% a furat și acei trei lei oferiți de PSD și PNL.

„PSD și PNL își bat joc de pensionarii care au cotizat 40 de ani la bugetul de stat, iar astăzi sunt remunerați cu o pensie mizeră de până în 1500 de lei. Pensia medie bazată pe contributivitate a crescut cu trei lei, în timp ce pensia specialilor a crescut în medie cu 438 de lei. Prin pensiile speciale, PSD și PNL au creat o elită care susține sistemul mafiot ce a pus stăpânire pe țară. PSD și PNL nu au niciun interes să elimine pensiile speciale, pentru că sistemul care îi menține în funcții s-ar prăbuși. În aceste zile ipocrizia PSD a depășit orice limită prin anunțarea creșterii pensiilor cu 10%. Meritocrația PSD arată așa: pensionarul de rând primește 100 de lei, iar pensionarul special cu pensie de 20.000 de lei va primi încă 2.000 de lei la pensie.”, a declarat liderul AUR, Adrian Axinia.

Vicepreședintele AUR susține că doar AUR va putea să dărâme sistemul care a pus stăpânire pe țară și eliminarea pensiiilor speciale deorece, AUR nu are baroni locali și o clică de speciali în spate, cum au PSD și PNL.

„AUR este singura forță politică care poate elimina pensiile speciale, pentru că noi nu avem baroni locali și pensionari speciali care să ne țină în lesă, cum există la PSD și PNL. Pensionarul român trebuie să aibă drepturi egale. Nu mai putem menține acest sistem mafiot unde unii sunt ținuți în suferință și sărăcie, iar elitele speciale să huzurească pe spatele poporului.”, a conchis deputatul AUR de Prahova, Adrian Axinia.

Related Articles

Back to top button