Curierul Românesc

Adrian Axinia: CIOLACU pe urmele lui Iliescu, infiltrează protestul cu PSD-iști

Reprezentantul fermierilor din Alianţa pentru Agricultură şi Cooperare (AAC) Marius Micu a anunţat că probabil că va fi decisă suspendarea oricărei iniţiative de proteste, deoarece a fost găsit un acord privind solicitările fermierilor. Ministrul Agriculturii Florin Barbu a spus că „aşteaptă ca toţi fermierii să meargă acasă”, iar procesul verbal pe care l-a încheiat cu reprezentanţii fermierilor va fi asumat şi respectat de el.

„O să avem o întâlnire în care o să ne consultăm, pentru că o mare parte dintre solicitările noastre au fost agreate de ministru. Probabil că vom decide să suspendăm orice iniţiativă de a efectua proteste până la ajungerea unui termen. La momentul în care se vor îndeplini sau nu se vor îndeplini, vom lua din nou decizia ce vom face în actul de reprezentare. Am agreat împreună cu domnul ministru să constituim grupuri de lucru, ca împreună, în cadrul acestor grupuri de lucru, să urmărim termenele pe care vi le-am prezentat pentru soluţionarea celor 13 propuneri menţionate”, a explicat Micu, într-o conferinţă de presă la sediul Ministerului Agriculturii.

Amintim că protestele continuă în toată țara, iar majoritatea „agricultorilor” care fac declarații pentru presa plătită din subvenție, au legături cu partidele de la putere, și sunt o tentativă a guvernării să distrugă mișcarea protestatară.

Fermierii PSD fac proteste împotriva guvernului PSD. Bălășoiu și ai lui… Ce glumă proastă de la Afumați… Protestele sunt acaparate și controlate de măscăricii de la nivel local din PSD și PNL. Înfrângere ușoară..

Related Articles

Back to top button