Curierul Românesc

AUR Vrancea și-a depus candidaturile pentru Parlament. George Badiu, deputat AUR: „avem oameni bine pregătiți și hotărâți să schimbe lucrurile în bine”

AUR Vrancea și-a depus miercuri, 16 octombrie, candidaturile pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral Județean. Deputatul George Badiu deschide lista la Camera Deputaților, în timp ce, la Senat, în fruntea listei se află consilierul județean Corneliu Negru. La eveniment a fost prezent și președintele George Simion, care a afirmat că vrâncenii au șansa de a face o schimbare și de a-i înlocui pe urmașii lui Ion Iliescu și Marian Oprișan cu oameni bine pregătiți.

Deputatul AUR George Badiu și-a exprimat încrederea că această echipă formată din profesioniști va schimba în bine județul Vrancea. Însă pentru acest lucru este nevoie și de votul vrâncenilor, care sunt așteptați la vot în număr cât mai mare.

„Avem oameni buni, avem oameni bine pregătiți și hotărâți să schimbe lucrurile în bine pentru toți românii. Avem cel mai bun candidat la președinția țării, anume George Simion. Vom face o campanie electorală corectă, curată, pentru că așa trebuie să fie, pentru că așa doresc toți românii de bună credință”, a mai spus deputatul George Badiu.

Related Articles

Back to top button