Curierul Românesc

Nelu Tătaru, fost ministru al sănătății, ridicat de DNA. Sorin Lavric, senator AUR: „Hoții și criminalii din pandemie ajung în fața justiției!”

Nelu Tătaru, medic și fost ministru al Sănătății în timpul pandemiei, a fost ridicat de DNA. Acesta este acuzat că ar fi luat mită de la aproape 50 de pacienți sau rude ale lor, într-un interval de trei luni. Potrivit procurorilor, Nelu Tătaru ar fi primit sume de bani cuprinse între 100 și 500 de lei sau produse alimentare pentru consultații, rețete sau operații. Senatorul AUR Sorin Lavric și-a exprimat speranța ca, odată cu punerea sub acuzare a fostului ministru Nelu Tătaru, vor ieși la iveală mai multe detalii despre achizițiile din perioade pandemiei.

Sorin Lavric îl consideră pe Nelu Tătaru ca fiind „unul dintre cele mai toxice personaje din politica românească, vârful de lance al criminalilor care au dictat închiderea în case a românilor în timpul pandemiei”. Se pare că, după încheierea pandemiei, fostul ministru al sănătății, a luat mită de la cetățeni, inclusiv ouă și găini „Doar, este și el un mic găinar!”, a subliniat senatorul.

Domnia sa speră ca, odată deschisă cutia Pandorei, procurorii DNA să își îndrepte atenția și spre achiziția directă a celor 115 milioane de măști în valoare de 73 600 000 lei fără TVA, cu un preț unitar de 0,68 lei fără TVA/mască, făcute în timpul mandatului lui Nelu Tătaru în fruntea ministerului Sănătății. „Ar fi păcat să nu aflăm care a fost comisionul încasat de stăpânul cocoașelor, pe care le anunța periodic la tv pentru a induce spaima în români”, a adăugat acesta.

Sorin Lavric a mai spus că, mai devreme sau mai târziu, adevărul despre pandemie va ieși la iveală, mai ales că Alianța pentru Unirea Românilor se va lupta pentru dreptate românilor:

„Misterele afacerilor derulate de toți hoții care s-au aflat în fruntea guvernului României, în timpul celei mai fioroase perioade de suprimare a drepturilor și libertăților cetățenești din istoria omenirii, probabil le vom afla doar foarte târziu. Sau poate niciodată! Din miliardele făcute din achiziția de măști și vaccinuri s-au înfruptat chiar mai marii Europei. Însă, așa cum în pandemie AUR s-a luptat pentru drepturile românilor, așa se va lupta și acum pentru dreptatea românilor. Adevărul despre pandemie trebuie să iasă la iveală!”, a spus în încheiere senatorul AUR.

Related Articles

Back to top button