Curierul Românesc

Marcel Ciolacu: „Românii așteaptă de la noi un nivel de trai mai bun şi preţuri corecte”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a a fost pus în transparenţă publică şi proiectul privind introducerea salariului minim european în România:

Iată ce a spus acesta: „Vrem ca românii să aibă slujbe plătite cât mai aproape de media europeană. Cred că asta aşteaptă românii de la noi, nivel de trai mai bun şi preţuri corecte. Nu circ în stradă, cum fac încă unele partide, deşi au fost deja taxate dur de electorat”

Alegerile au trecut şi revenim la priorităţile românilor. Mă bucur că inflaţia continuă să scadă ajungând deja aproape de 5% şi vom continua să luăm măsuri pentru a proteja puterea de cumpărare a populaţiei”, a mai spus acesta.

„Am văzut că a fost pus în transparenţă publică şi proiectul privind introducerea salariului minim european în România. Vrem ca românii să aibă slujbe plătite cât mai aproape de media europeană. Cred că asta aşteaptă românii de la noi, nivel de trai mai bun şi preţuri corecte. Nu circ în stradă, cum fac încă unele partide, deşi au fost deja taxate dur de electorat”, a adăugat premierul în şedinţă.

„Vreau să mulţumesc încă odată membrilor guvernului României, indiferent de culoarea politică, pentru atitudinea şi neimplicarea activităţii Guvernului Romniei în campania electorală”, a completat Ciolacu

Related Articles

Back to top button